Posti twitter

Postin palvelut henkilöasiakkaille – Posti

Lähetä paketti. Maksa lähetys ensin täällä tai OmaPostissa. Vie paketti sopivaan automaattiin tai postiin. Säästät reilusti aikaa ja rahaa!

Kuljetusalan lakko vaikeuttaa postin kulkua | Yle Uutiset

7 päivää sitten — Auto- ja kuljetusalan lakko hidastaa myös Postin lähetysten kulkua, jos lakko toteutuu, Posti kertoo tiedotteessa.

Kuljetusalan lakko vaikeuttaa postin kulkua

Teollisuusliitto on Suomen suurin ammattiliitto.

Teollisuusliiton hallitus hyväksyi keskiviikkona 15. helmikuuta teknisen huollon ja kunnossapidon uuden työehtosopi… twitter.com/i/web/status/1…

Teollisuusliiton tavoite on edistää työntekijöiden oikeuksia ja hyvinvointia työelämässä. Liiton neuvottelemat työehtosopimukset määrittelevät palkkaperusteet, maksettavan palkan vähimmäistason sekä muut työsuhteessa noudatettavat ehdot.

Finnairin Twitter – Lentoposti

Finnairin Twitter

21.2.2014 — vauramo_twitter_finnair. Pekka Vauramon Twitter-sivu; jo 104 seuraajaa kello 19.30. Ruutukaappaus @PekkaVau / Twitter. Date: 21/02/14.

Valmet Oyj: Valmet on julkaissut vuoden 2022 … – Arvopaperi

Valmet Oyj: Valmet on julkaissut vuoden 2022 vuosikertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportin | Arvopaperi

10 tuntia sitten — Anu Salonsaari-Posti, johtaja, markkinointi, viestintä, kestävä kehitys ja … Seuraa meitä valmet.fi (http://www.valmet.com/fi) | Twitter …

Arvopaperi on sijoittajan oma tietopaketti.

OP-verkkopalvelu, op.fi, osuuspankkien verkkopankki | OP

Op.fi on osuuspankkien verkkopankki, jossa voit hoitaa myös vakuutusasiasi. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU valmis tukilakkoon, jos …

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU valmis tukilakkoon, jos sopuun AKT:n sopimuksista ei päästä – Politiikka | HS.fi

7 päivää sitten — Toteutuessaan AKT:n lakot hidastaisivat Postin arvion mukaan pakettien, kirjeiden ja lehtien kulkua useista päivistä yli viikkoon.

Toteutuessaan AKT:n lakot hidastaisivat Postin arvion mukaan pakettien, kirjeiden ja lehtien kulkua useista päivistä yli viikkoon.

Tammistossa kahden henkilöauton kolari, yksi loukkaantui

Tammistossa kahden henkilöauton kolari, yksi loukkaantui – Kaupunki | HS.fi

4 päivää sitten — Keski-Uudenmaan pelastuslaitos tiedotti onnettomuudesta Twitter-tilillään. Tammiston Kirkkotie oli onnettomuuden vuoksi kokonaan poikki.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Ajokeli oli paikalla hyvä.

Keywords: posti twitter