Xxl hiihtopaketti

Maastohiihtopaketit suksi & side edulliseen hintaan – XXL

Maastohiihtopaketit suksi & side edulliseen hintaan | XXL

Maastohiihtopaketti on helppo valinta kun haluat uusia tai hankkia hiihtovarusteet kerralla. Tutustu valikoimaamme suksi & side maastohiihtopaketeista!

Pitopohjasukset ja skin-sukset edulliseen hintaan | XXL

pitopohjasukset-skin-sukset Pitopohjasukset Ja Skinsukset – Maastohiihtosukset | XXL

Pitopohjasukset tai skin-sukset ovat helppohoitoinen valinta, eivätkä vaadi muuta kuin puhdistusta ja luistovoitelua. Pitovoidetta ei kaivata lainkaan.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta pitopohjasukset-skin-sukset Pitopohjasukset Ja Skinsukset XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Pitopohjasukset Ja Skinsukset 30 päivän hintalupauksella.

Luistelusukset edulliseen hintaan | XXL

luistelusukset Luistelusukset – Maastohiihtosukset | XXL

Luistelusukset nopeudesta ja luisteluhiihdosta pitävälle hiihtäjälle. XXL:stä löydät luistelukset edullisesti merkeiltä, kuten Salomon, Peltonen ja Fischer.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta luistelusukset Luistelusukset XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Luistelusukset 30 päivän hintalupauksella.

Hamax Sno Kid Skiset w/poles 22/23, lasten sukset ja sauvat

Hamax Sno Kid Skiset w/poles 22/23, lasten sukset ja sauvat – Tummansininen – Lumileikit | XXL

Liity XXL Reward-jäseneksi. Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja. Liity jäseneksi.

Lue lisää tuotteesta Hamax Sno Kid Skiset w/poles 22/23, lasten sukset ja sauvat. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Osta Fischer-sukset ja monot netistä | XXL

Fischer | Osta Fischer-sukset ja monot netistä | XXL

Fischer – Sukset, laskettelusukset, monot, luistelukengät ja hiihtopaketit. Itävaltalainen Fischer Sports tietää, mitä tekee! Sen sukset niin lasketteluun …

Löydä laajasta XXL-valikoimastamme Fischer-sukset ja monot! Tilaa monot, sukset ja muut hiihtotarvikkeet netistä jo tänään.

Osta Peltonen-sukset ja tarvikkeet netistä | XXL

Peltonen | Osta Peltonen-sukset ja tarvikkeet netistä | XXL

Peltonen – Hiihtopaketit, suksipaketit, perinteisen sukset, pitokarvalliset sukset, hiihtovarusteet. Passion of xc-skiing.

Löydä laajasta XXL-valikoimastamme Peltonen-sukset ja tarvikkeet! Tilaa sukset, siteet ja muut tarvikkeet netistä jo tänään.

XXL Suksihuolto

XXL Suksihuolto | XXL

Suksi- ja lumilautahuolto on saatavilla jokaisessa XXL-tavaratalossa. Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme toteuttaa kaikki suksien ja lumilautojen huoltoon …

Suksi- ja lumilautahuolto on saatavilla jokaisessa XXL-tavaratalossa. Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme toteuttaa kaikki suksien ja lumilautojen huoltoon ja voiteluun tarvittavat työt laadukkaalla Wintersteiger -koneella, sekä Swix -voiteilla ja -tarvikkeilla

Osta Madshus-suksetja monot netistä | XXL

Madshus | Osta Madshus-suksetja monot netistä | XXL

Madshus – Perinteiset sukset, luistelusukset, hiihtopaketit ja monot. Norjalainen Madshus tarjoaa pohjoisiin olosuhteisiin sopivia suksia niin vaativalle …

Löydä laajasta XXL-valikoimastamme Madshus-suksetja monot! Tilaa luistelusukset, luistelumonot ja muut hiihtovarusteet netistä jo tänään.

Thule Skiing Kit Bike trailer, aisa-suksi-paketti – STD – XXL

Thule Skiing Kit Bike trailer, aisa-suksi-paketti – STD – Tarvikkeet Kuljetuskärryihin | XXL

Lue lisää tuotteesta Skiing Kit Bike trailer, aisa-suksi-paketti. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Hiihtourheilu | Karkkainen.com verkkokauppa

Hiihtoa voikin sanoa suomalaisten kansallislajiksi. Sukset ja sauvat ovat kehittyneet vuosien saatossa, mutta pääpiirteiltään hiihto on samaa kuin tuhansia …

Opas suksien valintaan

Hiihtourheilu on yksi suomalaisen talven suosituimmista urheilulajeista. Sukset vilahtavat talvikuukausina lähes jokaisen suomalaisen jalkaan. Kovimmat hiihtävät satoja kilometrejä. Toisille riittää vähempi. Hiihtoa voikin sanoa suomalaisten kansallislajiksi. Sukset ja sauvat ovat kehittyneet vuosien saatossa, mutta pääpiirteiltään hiihto on samaa kuin tuhansia vuosia sitten.

Vinkit hyvän suksen valintaan
Suksien hankinta on mielenkiintoista puuhaa. Hyvät sukset tukevat hiihtoa ja tekevät siitä kevyttä ja luistavaa. Hyviin suksiin kannattaa siis satsata. Paras suksi on kuin sinulle tehty. Siinä on huomioitu pituutesi, painosi ja hiihtotyylisi. Suksien jäykkyys, pohjamateriaali ja pituus vaikuttavat suksen luistoon ja muihin hiihto-ominaisuuksiin. Suksen valintaan vaikuttaa myös, onko tarkoitus harrastaa luisteluhiihtoa vai perinteistä maastohiihtoa.

Aloittelijalle sopivat yleensä paremmin perinteisen tyylin sukset. Luistelusukset eivät sovi perinteisen tyylin hiihtoon, mutta perinteisillä suksilla voi hyvin testata luistelua. Suksen valinnassa kannattaa huomioida myös hiihtoharrastuksen aktiivisuus. Aktiivinen hiihtäjä voi tarvita tavallista suksipakettia laadukkaamman suksen, sillä suksien pohjamuoveissa on eroa.

Perinteisen suksen valinnassa keskeisintä on löytää sopiva jäykkyysaste ja helppohoitoinen pitopohja. Jäykkyys on tärkeä siksi, että perinteisessä hiihdossa ponnistus tapahtuu pysähtyneeltä, lumea vasten painuneelta jalalta. Ponnistus ei onnistu, ellei suksi pidä.

Suksen jäykkyyden valintaan vaikuttavat myös hiihtäjän paino ja hiihtokokemus. Enemmän hiihtänyt voi valita aloittelijaa jäykemmän suksen.

Luistelusuksen tulee puolestaan olla riittävän jäykkä, ja sen pohjamateriaalin tulee olla huokoinen. Luistelusuksia voidellaan ja huolletaan, jotta niiden luisto säilyy hyvänä. Luistelusuksen valinnassa vaikuttavat myös haluttu jäykkyys ja hiihtäjän pituus. Jäykkyys kannattaa valita sen mukaan, miten kokenut hiihtäjä on.

Perinteisen ja luistelusuksen suurin ero on se, että kun perinteinen pysähtyy ponnistaessa, luistelusuksi on jatkuvassa liikkeessä. Siksi luistelusuksen on oltava perinteisen tyylin suksea jäykempi. Parhaan kunnon saavuttaa vuorottelemalla perinteisen hiihdon ja luistelutyylin välillä. Silloin myös lihakset kehittyvät monipuolisemmin.

Tunnettuja ja laadukkaita suksimerkkejä ovat muun muassa Ficher, Peltonen, Karhu, Rossignol ja One Way.

Hyvän suksen kanssa tärkeää on löytää myös oikeanlaiset suksivoiteet, joista löytyy monia hyviä merkkejä, kuten Rex, Skigo, Start ja Vauhti. Voitelua varten kannattaa hankkia myös laadukkaat voitelutarvikkeet.

Kaikki hyöty irti ladulta
Hiihto on mitä parhainta kestävyysliikuntaa, joka on hyväksi sydän- ja verenkiertoelimistölle. Sukset ja sauvat saavat liikkujan liikkumaan pehmeästi mutta tehokkaasti. Hiihto aktivoi jalkojen ja käsien suuret lihasryhmät sekä keskivartalon ja selän. Liikunta laskee verenpainetta ja vähentää sepelvaltimotaudin riskiä. Hiihtäminen on hellävaraista liikuntaa myös nivelille ja se kasvattaa tasapainoa.

Hiihtourheilu on monipuolista koko perheen urheilua, ja jokaiseen hiihtolajiin on erilaiset sukset, sauvat ja muut välineet. Toisten rakastama laji on laskettelu tai lautailu, toisten maastohiihto. Onneksi jokaiselle talviurheilua harrastavalle löytyy oma lajinsa.

Ennen keväthankia ja huippukuntoa on harjoiteltava tovi. Nyt onkin sopiva aika hankkia Kärkkäisen verkkokaupasta kaikki hiihtourheiluun tarvittavat välineet.

Keywords: xxl hiihtopaketti